Våra tjänster

Vi hjälper dig med klippning, ny färg, permanent, hårförlängning, bryn och fransfärg m.m

Färgen vi använder till våra färgningar är en prisbelönt färg fri från onödiga kemikalier, ammoniak, PPD och resorcinol. Detta är framtidens färg som håller länge, ger en otrolig glans och är hälsosam. Då många av dom allergiframkallande ämnena är borttagna från denna färg gör det att 50% av dom som tidigare fått en allergisk reaktion på traditionell hårfärg klarar av denna.

Produkter vi har till försäljning är:

EVO

Ett australienskt märke gjort av frisörer som tröttnat på produkter som inte håller vad dom lovar. Produkterna är miljövänliga och enkla att använda.

Fria från sulfater, parabener, dea, tea, propen, glykol, gluten och är ej testade på djur. Förpackningarna är gjorda av återvunnen plast och produkter som inte säljs ges bort till härbärgen för hemlösa.

LANZA

Är ett grönt märke vart alla produkter är färgbevarande och innehåller värmeskydd. Även dom är ej testade på djur. Dom återanvänder så mycket material som möjligt och har biologiskt nedbrytbara förpackningar. Produkterna innehåller växter som som är odlade med mindre bekämpningsmedel och konstgödsel och köper enbart sina växter från kontrollerade skogsbruk och planteringar.

NINE YARDS

Är ett nytt svenskt märke som tagit flera år på sig för att få fram produkter som både är bra för naturen och fungerar bra i våra hår. Märket är så nytt att vi ännu inte vet så mycket mer om det, mer information kommer.