Kontantfria

Nu tar vi inte längre emot kontanter på salongen, kortbetalning tar vi givetvis som vanligt.

Olaplex

Nu kan du som färgar håret själv välja till att ha Olaplex i din färgbehandling. Detta hittar du under tilläggstjänster när du valt vilken tjänst du vill ha. Givetvis finns den även som fristående behandling att boka på våran hemsida.

Björk

Nu har vi tagit in hela sortimentet utav Björks produkter som även detta är ett sulfat och parabenfritt märke som inte är testade på djur. Vi har även bytt ut våra intensivtoningar till Four reasons som har en massa spännande färgalternativ för dig som färgar håret hemma.

Grattis Sara till det egna företaget!!

Som många av er säkert redan vet har Sara nu i Augusti startat sitt egna företag och hyr stol på bangs. Hon är alltså kvar på samma ställe och man bokar tid hos henne på precis samma sätt som förut men hon tar hand om sin egen ekonomi. Stötta gärna Sara genom att boka en massa tider framöver! Grattis 🙂

Öppettider under sommaren

Vi har öppet hela sommaren men då det är semestertider är öppettiderna lite annorlunda.

6-10/7 Vecka 28. Mån: 10-18, tis 11-20, ons 8-16, tors 8-12, fre stängt

13/7-9/8 v. 29-33 Mån-tors 8-19 fre stängt.

Efter det återgår vi till vanliga öppettider! Trevlig sommar 🙂

Förenklad bokning

Nu har vi underlättat lite för er när ni ska boka era tider. När ni bokar era färgtider kan ni direkt lägga till både bryn och fransar samt hairtalk. Detta finns som tillval när ni bokar under tilläggstjänster.

Coronatider

Då många av er kunder, förståeligt nog, är oroliga i dessa tider och inte vet om ni vågar komma och klippa era hår hos oss har vi nu infört reserverade tider för riskgrupper. Med detta menas att vi har bokat av tider varje dag då bara ni i riskgrupperna får komma och klippa sina hår och innan ni kommer har vi rengjort salongen lite extra och i väntrummet finns även handskar och handsprit tillgängligt. Vi som arbetar här kommer givetvis inte komma till jobbet heller om vi känner det minsta sjukdomssyndrom. Hoppas detta får er att känna er tryggare.

En massa nyheter sen sist!!

Då vi älskar våran nya hårfärg har vi även valt att ta in produkter från samma märke och även dessa är helt fantastiska! Vi har vi även borstar av alla dess slag till försäljning i salongen och vi har börjat med en otroligt skonsam avfärgning för dig som vill bli ljusare samtidigt som ljuset kommer tillbaka utomhus 🙂