Kontakt

Telefonnummer: 0980-14550

Adress: Mangigatan 24a, 98133 Kiruna

Epost: adermalmmarie@gmail.com

Öppettider:

mån till tors: 8-19 fre: 8-14

Om oss

Bangs öppnade 2009 och ligger i centrala Kiruna.  Från början låg salongen på Kyrkogatan men efter några år bestämde vi oss för att flytta lite mer centralt.

Sedan 2014 har vi varit på Mangigatan i centrala Kiruna. Vi som arbetar här är ett varierat gäng med olika många år i yrket och olika erfarenheter. 

Vi gör allt från brynplock till hårförlängningar, kontakta oss om du har speciella önskemål.

Som kund är du alltid varmt välkommen och vi försöker tillgodose dina behov och önskemål på bästa sätt.

Vi som arbetar här är:

Marie Adermalm

Ägare av salongen. Frisör sedan 2005, gesällbrev 2006 och mästarbrev 2015. Under Maries tid som frisör har hon även testat på att vara frisörlärare ett par gånger men återvänder alltid till salongen på heltid då det är där hon trivs bäst. Det hon brinner lite extra för är att klippa korta frisyrer och att färga på fri hand. Kunderna brukar beskriva henne som extra nogrann när det kommer till färgningar!

 

Sara Niemi

Elev på bangs 2017. Anställd 2018, delprov gesällbrev 2018 och eget företag 2020. Sara är väldigt ödmjuk som person, vill alla människors bästa och att alla ska känna sig lite extra välkomna. Det hon riktigt brinner för förutom är att färga hår i alla nyanser. Hon fångar upp dom senaste trenderna snabbt som blixten och är redo att fixa just dig så. Dessutom ger hon lite extra när det kommer till stylingen så kunderna ska känna sig superfina när dom går från salongen.

 

 

Elle Kemi

Anställd hos oss 2019. Delprov gesällbrev 2018. Hon är ”nykomlingen” på salongen som överraskar med sin kunskap och sin förmåga att se vad kunderna kommer bli fin i trots sin unga ålder. Hon ser vad som behöver göras i ditt hår och ser till att få det gjort på bästa sätt.  Det hon föredrar är herrklippningar och permanenter och på hårförlängning är hon snabb som attans och snyggt blir det också.