Allt inkluderat när du färgar håret

Ni som färgar hos oss har säkert märkt att vissa val som slingor och utväxtfärgning försvunnit eller förändrats hos oss.

Anledningen till detta är att vi känner att vi behöver lite mer tid för att få till era hår riktigt, riktigt bra! För att få till det där lilla extra när du besöker oss har vi, förutom förlängt tiden på dessa behandlingar, även lagt till Olaplex och K18 i priset för behandlingarna. Vi använder alltid båda eller en av dem i våra färgbehandlingar. Olaplex förhindrar att ditt hår går av vid t.ex blekning och slingor medans K18 reparerar ditt hår på djupet och återställer det till ca 80% av kvalitén du skulle haft som helt ofärgad.

Nyansering, rensning och liknande är fortfarande inkluderat även det i priset. Priset du ser är det du betalar vid rätt val av hårlängd och behandling.

Nu har vi fått in årets kanske mest omtalade produkt K18

Detta är en revolutionerande produkt som lagar ditt hår på bara 4 minuter och lämnar det lättkammat, frissfritt och starkare än innan. Då vi vill kunna garantera friska hår efter behandlingar och vill att du ska få bästa möjliga resultat inkluderar vi nu denna i alla våra färg och permanentbehandlingar för axellånga och långa hår. Olaplexen kommer vi fortsätt ha som tillval och K18 kommer även den läggas till som tillval på både klippningar och korta hår.

Vi gör en salongsbehandling hos oss och till det finns det även en produkt man bör köpa med hem för att fortsätta hålla håret friskt, starkt och glansigt. Denna behandling tvättar man inte ur men håret skadas vid t.ex användning av värmeverktyg, solen och kemiska behandlingar, därför är det viktigt att även fortsätta vårda ditt hår hemma mellan dina behandlingar på salongen.

Kontantfria

Nu tar vi inte längre emot kontanter på salongen, kortbetalning tar vi givetvis som vanligt.

Olaplex

Nu kan du som färgar håret själv välja till att ha Olaplex i din färgbehandling. Detta hittar du under tilläggstjänster när du valt vilken tjänst du vill ha. Givetvis finns den även som fristående behandling att boka på våran hemsida.

Björk

Nu har vi tagit in hela sortimentet utav Björks produkter som även detta är ett sulfat och parabenfritt märke som inte är testade på djur. Vi har även bytt ut våra intensivtoningar till Four reasons som har en massa spännande färgalternativ för dig som färgar håret hemma.

Grattis Sara till det egna företaget!!

Som många av er säkert redan vet har Sara nu i Augusti startat sitt egna företag och hyr stol på bangs. Hon är alltså kvar på samma ställe och man bokar tid hos henne på precis samma sätt som förut men hon tar hand om sin egen ekonomi. Stötta gärna Sara genom att boka en massa tider framöver! Grattis 🙂

Öppettider under sommaren

Vi har öppet hela sommaren men då det är semestertider är öppettiderna lite annorlunda.

6-10/7 Vecka 28. Mån: 10-18, tis 11-20, ons 8-16, tors 8-12, fre stängt

13/7-9/8 v. 29-33 Mån-tors 8-19 fre stängt.

Efter det återgår vi till vanliga öppettider! Trevlig sommar 🙂

Förenklad bokning

Nu har vi underlättat lite för er när ni ska boka era tider. När ni bokar era färgtider kan ni direkt lägga till både bryn och fransar samt hairtalk. Detta finns som tillval när ni bokar under tilläggstjänster.